Over Grow+

Wil je als accountantskantoor op een slimme manier ontwikkelen om compliance te zijn voor de PE-verplichting én breder de ontwikkeldoelen van de organisatie inzichtelijk maken?

Wij zien de nieuwe PE-verplichting als een kans om organisaties en professionals doelgericht te laten groeien en ontwikkelen. Dat betekent niet alleen individueel en ‘plichtmatig’ werken, maar organisatiebreed en procesmatig gestuurd´╗┐. Met Grow+ bieden we een totaaloplossing voor accountants en accountantskantoren, waarmee de organisatiedoelen en het persoonlijk leerproces van medewerkers inzichtelijk is door middel van een online tool. Slim én effectief leren en ontwikkelen dus!

Het team

Grow+ is een initiatief van Avans+ met Growteq als technische partner. Avans+ biedt als opleidingsinstituut ruim 200 postbachelor- en masteropleidingen aan en helpt professionals groeien in hun werk en als persoon. Growteq is een IT-bedrijf gespecialiseerd in het ontwikkelen van effectieve en innovatieve data-oplossingen. Met Grow+ ontstaat de ideale combinatie van groei en ontwikkeling én automatisering en monitoring.

Plan een demo

Heb je vragen?
Bel of mail Marcha

Mail Marcha 0620498245

Ook ambitieus ontwikkelen?

Wij gaan graag met je in gesprek!

Bekijk ons team

Terugbellen

We proberen binnen 24 uur op jouw aanvraag te reageren. Als je sneller reactie wilt, bel ons gerust.

{{ errors.first("name") }}
{{ errors.first("phone") }}
{{ errors.first("privacy") }}