Dé slimme PE-oplossing die met je meegroeit

Jouw kantoor en medewerkers ambitieus helpen ontwikkelen en groeien? Grow+ is een totaaloplossing voor accountantskantoren om compliance te zijn voor de PE-verplichting. Deze online PE-tool maakt het ontwikkelproces van medewerkers volledig inzichtelijk.

Plan een demo Hoe werkt het?

 

  • Automatisering van het leerproces
  • Monitoring & Compliant
  • Stimulerende werkwijze
  • Advisering in de leerdoelen
  • All-in price per medewerker

Waarom Grow+?

Grow+ is een online PE-tool waarmee het ontwikkelproces van medewerkers inzichtelijk wordt gemaakt. Wij faciliteren bij de totstandkoming van het persoonlijk ontwikkelvraagstuk en helpen bij de formulering van de leerdoelen en leeractiviteiten. Dat allemaal in een tool die het ontwikkelproces automatiseert en monitort. 

Startgesprekken

De persoonlijke en organisatie leerdoelen worden in kaart gebracht. Hiermee wordt inzicht en overzicht gecreëerd binnen team en organisatie.

PE-trainingsdagen

Uit de startgesprekken volgen een aantal thema's, op basis waarvan 5 trainingsdagen op organisatieniveau worden geformuleerd waar deelnemers zich voor in kunnen schrijven.  

Voortgang en evaluatie

Doorlopend inzicht in de voortgang van het behalen van persoonlijke en organisatie leerdoelen. Tijdens de eindgesprekken wordt gereflecteerd op het afgelopen PE-jaar en geadviseerd over verdere ontwikkeling van de deelnemer.

Geautomatiseerd leerproces

De online tool ondersteunt het gehele proces van startgesprek tot reflectie en genereert documentatie over de uitgevoerde en gevolgde PE-trainingen. Met Grow+ volg je de ontwikkeldoelen van je organisatie procesmatig en neem je iedereen in je organisatie mee. Slim en efficiënt leren en ontwikkelen dus!

Lees meer

Stimulerende werkwijze

PE-punten halen als verplicht nummer is met Grow+ verleden tijd. Met onze oplossing werk je als kantoor aan ontwikkeldoelen en de persoonlijke doelen van je medewerkers. Grow+ geeft ondersteuning voor mentoring en coaching gedurende het gehele proces. Ontwikkelen doe je niet als individu, ontwikkelen doe je samen. 

Plan een demoWil jij ambitieus ontwikkelen?

Klantcase

Wat vertellen onze klanten?

‘Grow+ is een mooie oplossing die bij de visie van ons kantoor aansluit’
Klantcase

‘Grow+ is een mooie oplossing die bij de visie van ons kantoor aansluit’

Blog

Wat vertellen onze klanten?

Achter de schermen bij de intervisie van Grow+
21 mei 2021

Achter de schermen bij de intervisie van Grow+

Ook ambitieus ontwikkelen?

Wij gaan graag met je in gesprek!

Bekijk ons team

Terugbellen

We proberen binnen 24 uur op jouw aanvraag te reageren. Als je sneller reactie wilt, bel ons gerust.

{{ errors.first("name") }}
{{ errors.first("phone") }}
{{ errors.first("privacy") }}